Ons Lamsvlees
Lamsvlees van Natuurlijk Verschueren Lamsvlees is niet vet en staat bekend om zijn zachte smaak en malse vlees. De smaak of pittigheid van het vlees hangt af van de leeftijd van het lam. Hoe ouder het lam, hoe sterker de smaak.
Veel mensen hebben voorkeur voor een zachtere smaak. Om te voorkomen dat ons vlees te sterk van smaak wordt, worden bij ons de lammeren geslacht op een leeftijd van ongeveer 11 tot 13 weken.
Dit zorgt, gecombineerd met de juiste voeding, er ook voor dat het vlees niet te vet wordt. Al het lamsvlees wat wij produceren wordt geslacht bij een ambachtelijke lokale slager.
In sommige gevallen willen klanten toch wat pittiger lamsvlees. Als dit bij u ook het geval is, dan kunnen wij uiteraard op uw verzoek ook lamsvlees van oudere lammeren leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Ons lamsvlees is niet vet en staat bekend om zijn zachte smaak en malse vlees.
Goed voor de gezondheid
Lamsvlees is goed voor je gezondheid. Het zit boordevol met de volgende voedingswaarden.
- Eiwitten
- Ijzer
- Zink
- Vitamine B
Daarnaast is het lamsvlees ook nog eens goed voor de lijn.
- Caloriearm
- Mager